Gușă, ipoteză extremă: Diaconescu, misiune din PSD

Consultantul politic Cozmin Gușă crede că președintele fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, fost membru al PSD, ar putea fi sprijinit în cursa pentru Cotroceni chiar de către social-democrați, pentru agravarea schismei de pe partea dreaptă a eșicherului politic.

"Elena Udrea e într-un moment dificil. E un preşedinte de partid care are probleme. Are probleme în a schimba opinia în interiorul partidului după ce a fost atacată de fiica preşedintelui, după ce Diaconescu a susţinut că este în continuare candidatul preşedintelui. Fără nişte clarificări rapide din partea celor care au contestat-o până acum Elena Udrea va avea probleme.

În acest moment, practic după ziua de mâine, scena campaniei electorale se clarifică aproape pe deplin şi o să avem un candidat al stângii, Victor Ponta, care se apropie de scorul de 40%, cu câţiva sateliţi pe care şi-i negociază chiar acum. Satelit poate să fie şi Cristian Diacnescu. S-ar putea ca Cristi Diaconescu să fie sprijinit tot de către organizaţiile PSD ca să-şi strângă semnăturile şi să intre în cursă. Pe partea dreaptă va fi o luptă între candidatul dominant, Klaus Iohannis, care nu are în acest moment decât un mesaj de pacificator şi o Elena Udrea cu voturile lui Băsescu, plus foarte multe voturi din zona electoratului feminin şi din zona tinerilor. Elena Udrea este un candidat cu foarte mare potenţial de atragere a voturilor nehotărâţilor", a declarat, luni, la Realitatea Tv, Cozmin Gușă.

Cristian Diaconescu a anunțat luni că demisionează din PMP cu intenția de a candida independent la alegerile prezidențiale. Fosta sa poziție, de prezidențiabil PMP, va fi probabil ocupată de Elena Udrea, președintele partidului.

Udrea: Sunt pregătită să-mi asum candidatura la Președinție. Diaconescu a fost doar o propunere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel