Gușă îl face praf pe Băsescu: Punea serviciile să mă păzească

Cozmin Gușă a vorbit despre perioada în care a fost șef în campania care l-a dus pe Traian Basescu în 2004 la Palatul Cotroceni. Mai precis, consultantul politic a vorbit despre ruptura de fostul președinte.

"În 2005, Traian Băsescu m-a păcălit să mă enervez și să plec. Eu nu cred că am făcut rău să blochez ceea ce însemna Adrian Năstase. M-a enervat și am plecat pentru că nu am suportat atâta nesimțire din partea lui", a zis Cozmin Gușă la Realitatea TV, în emisiunea lui Octavian Hoandră.

[citeste si]

"Adevărata luptă era că Băsescu îl voia președinte la Cameră pe Boc - pentru că avea nevoie de o marionetă să-l învârtă cum voia el, iar eu - învingător în campania din 2004, mă ridicam de la sine. Nevrând să merg în Guvern sau la Cotroceni, consilier sau șeful administrației, a trebuit să plec, dar nu puteam să plec chiar așa bătut de pe teren după ce avusesem o victorie. Și atunci am văzut fața adevărată a lui Băsescu și am început să fac o contabilizare, apoi am scos un decalog cu greșelile lui. (...) Traian Băsescu, dacă apucă să urască pe cineva, urăște toată viața. Văzând toate lucrurile acestea, am spus să fac o încercare și să fac un partid nou cu tineri, profesioniști, din toată țara. Trei ani, din 2005 până în 2008, m-am chinuit, m-am dus peste tot, m-am luptat cu partidul lui Băsescu care peste tot îmi distrugea organizațiile. M-am luptat cu PSD care nu dorea să reușesc să fac ceva la alegeri. M-am luptat cu serviciile secrete pe care Băsescu le punea să mă păzească astfel încât să nu am succes. M-am luptat cu toată lumea. Nu m-a ajutat nimeni", a mai zis Cozmin Gușă.

Partidul Inițiativa Natională s-a înființat în primavara anului 2005, în jurul a trei personalități care au părăsit PD (considerând că Alianța Dreptate si Adevar nu își respecta promisiunile electorale): Cozmin Gușă, Lavinia Șandru și Aurelian Pavelescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel