Gușă: Dragnea face un management politic de iepure fricos

Consultantul politic Cozmin Guşă susține că va urma un mare scandal intern în PSD și apreciază că, în acest moment, liderul social-democraților, Liviu Dragnea, ”face un management de iepure fricos”. 

Cozmin Gușă a comentat, prin telefon la Realitatea TV, legat de solicitările unor organizații PSD de excludere din partid a primarului Iaşiului, Mihai Chirica, şi a europarlamentarului Cătălin Ivan.

Potrivit consultantului politic, declaraţiile făcute de Chirica, Moisa, Ivan şi alţii nu au fost deloc anti-PSD, ci au reprezentat o mişcare inteligentă de care Liviu Dragnea şi ai săi ar fi putut profita şi să arate că PSD este un partid frecventabil nu doar la nivel intern, ci şi extern.

"În loc de asta, avem însă două organizaţii judeţene - Dolj şi Constanţa - conduse de către fideli ai lui Liviu Dragnea care cer la unison excluderi din partid pentru delict de opinii, într-o situaţie de criză. (...) . Faptul că sunt doi fideli arată că, fără putinţa de a ne îndoi, că la baza deciziilor celor două organizaţii judeţene stă tot Liviu Dragnea. Deci, Liviu Dragnea în acest moment, prin deciziile impuse la Dolj şi Constanţa, deschide o cutiei a Pandorei de unde vor ieşi doar conflicte, sciziuni şi mari probleme interne în PSD", a declarat Cozmin Guşă.

"Liviu Dragnea face astăzi un management politic de iepure fricos, pentru că doar un iepure fricos poate să genereze decizii la nivel de organizaţii judeţene care să presupună eliminarea din PSD a unor primari, a unor europarlamentari, în condiţiile în care declaraţiile lor nu au făcut rău partidului, ci doar au fost critice", a mai spus Gușă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel