Gușă, despre Cumințenia Pământului: Cioloş s-a rănit profund. Și-a făcut un semi-seppuku

Analistul politic Cozmin Guşă consideră, legat de renunţarea Guvernului la achiziţia operei lui Brâncuşi, Cuminţenia Pământului, că Dacian Cioloş şi-a făcut un semi-seppuku, aceasta fiind mega-lovitura acestei campanii asupra celor care îl susţin pe actualul prim ministru pentru un nou mandat la Guvern.

"Înainte să spunem cât de gravă este inacţiunea lui Dacian Cioloş pentru campania electorală, trebuie să vorbim despre ce s-a întâmplat. Este un eveniment controversat generat de către celebrul domn Alexandrescu de la Cultură, controversat prin prisma nu a oportunităţii, ci a felului în care se face această achiziţie, cu dreptul de preemţiune a statului român şi a sumei implicate. Acest eveniment controversat care nu s-a lăsat explicat şi nu s-a dorit explicat a continuat prin decizia Guvernului Cioloş şi a lui Dacian Cioloş de a genera o întreagă campanie de imagine a guvernării României, fapt care ar putea să fie spectaculos dacă această guvernare ar fi fost foarte românească, foarte precisă, foarte dedicată interesului naţional. Din nefericire, nu a fost aşa", a explicat Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

Consultantul politic a mai spus că impactul electoral al acestei renunţări de a achiziţiona opera lui Brâncuşi este practic mega-lovitura acestei campanii.

"Toţi cei care studiem şi urmărim această campanie aşteptam nişte lovituri care să împiedice într-un fel marşul triumfal al PSD-ului, să aducă la un numitor comun partidele anti-justiţie, anti-DNA, care vorbesc de programe economice dar care îşi apără corupţii. Ne aşteptam să vedem un acest gen de lovitură. În loc de acest lucru, domnul Dacian Cioloş şi-a făcut un seppuku sau un semi-seppuku, să nu fiu atât de dur, s-a rănit profund în această campanie, apropo de potenţialui său electoral şi de potenţialul PNL şi USR", a afirmat Cozmin Guşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel