Gușă: Cum va rezista Dragnea pericolului. Primele luni din 2017, cruciale

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit la Realitatea TV despre pericolul care îl împânzește pe Liviu Dragnea. De asemenea, Gușă este de părere că primele luni din 2017 sunt cruciale pentru România.

Hai să vedem cum va rezista beţiei puterii. Vasile Dâncu, în calitate de poate cel mai bun prieten al lui Dragnea, a spus aici, invitatul tău fiind, că cel mai mare pericol este "beţia puterii"....Şi, într-adevăr, puterea lui este mare. De ce? Pentru că această clasă politică este calamitată. Să vedem cum trece acest test al beţiei puterii şi în funcţie de asta poate fi judecat.

Puterea multă e un test pentru oricine şi are o calitate: se scurge rapid. Câtă putere a avut Băsescu? Uită-te acum la el, ţi-e şi milă de el. Iliescu, ce capital simbolic a avut el.....şi acum stă şi se roagă să nu ajungă la puşcărie. Putin are putere multă, dar delegată, uită-te la capitalul dat oligarhilor, miniştrilor pe care îi are...dacă ai putere puţină, e ok, o poţi duce cu tine, dar cea multă trebuie delegată, altfel va trece prin tine", a declarat consultantul politic, prezent în studioul Realitatea TV.
 
Primele luni din 2017, cruciale pentru România
 
Apropo de politică externă, toate se decid în prima jumătate a lui 2017. Meciul a început deja, dar noi nici măcar n-am intrat pe teren. Trebuie să terminăm cu războaiele interne şi să intrăm pe teren. Acum se decid şi se negociază marile mize. Şi pentru noi trebuie să fie ceva pe masa negocierilor.
 
Avem probleme cu mulţi dintre românii noştri, care nu mai exprimă ţara, nu mai exprimă ce ne-am dori, sunt mulţi huligani, mulţi parveniţi în funcţii, dar haideţi să  salvăm România de la restartare, deşi şi ea se va restarta.

Dacă vrem să ne restartăm ţara, s-a votat, vot negativ, a câştigat PSD-ul şi ceilalţi au stat acasă...cum să nu participăm la marele joc de restartare mondial?, a adăugat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel