Gușă: Cioloș a devenit mare în România pentru că a vrut Iohannis

Consultantul politic Cozmin Guşă consideră că alegerile din decembrie se vor tranșa la nivel de prim-miniștri, nu la nivel de liste parlamentare și a vorbit, vineri seară, la Realitatea TV, despre favoriţii la postul de premier.

"În România, se mai împart taberele într-un fel care nu e foarte vizibil azi:

1. Vectorizarea Iohannis şi cetăţenii. Am văzut în programul politic al PNL. A zis Falcă, au un program politic, că statul este opresiv, este dur. O punte către Iohannis.

2. Vectorizarea Cioloş contra Dragnea. Campania a simplificat-o Iohannis printr-un gest. "Ce vă doriţi, dragi români?". Pe stânga este Dragnea, pe dreapta se va așeza Cioloş. Cu lucrurile pe care le-a făcut, pe care nu le-a făcut. Cioloş este creditat cu simpatia publică", a declarat Cozmin Gușă.

Totodată, consultantul politic, a mai susținut că alegerile parlamentare se vor tranșa la nivel de prim-miniștri, iar Dacian Cioloș se confruntă cu o dificultate.

"Legat de Cioloş: să fim corecți. Cioloş a devenit mare în România pentru că a vrut Iohannis. Cioloş a fost corect în relaţia cu Iohannis. Eu cred că are o dificultate Cioloş care nu e legată de implicarea în politică, are o problemă pentru că probabil unii dintre apropiaţii săi sunt prin USR. E greu să se gândească pentru partidul dominant", a mai spus Guşă. 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel