GSP: Sandu va primi o rentă viageră uriașă după ce va pleca de la FRF

Mircea Sandu va pleca din fruntea FRF după alegerile din luna martie, însă va ocupa în continuare funcția de președinte de onoare al Federației. Nașu' va primi din partea FRF o rentă viageră uriașă pentru tot restul vieții, scrie Lui Mircea Sandu i se pregătește un ultim cadou ca preşedinte al Federației Române de Fotbal: instituirea pe viaţă a unui venit lunar din fondurile instituției. Este vorba despre o rentă viageră lunară în valoare de aproximativ 5.000 de euro, cu 1.000 de euro mai puţin decât salariul de președinte al FRF pe care îl încasează în prezent Mircea Sandu, mai arată sursa citată.

Iar mutarea, scrie gsp.ro, se coace pentru Adunarea Generală din 5 martie, când va fi nevoie de o simplă propunere în sală pentru a se supune la vot această decizie.

"Oricum, s-a discutat într-un Comitet Executiv de anul trecut ca viitorul preşedinte de onoare, adică Mircea Sandu, să fie şi remunerat", informează un membru al Comitetului Executiv.

+ 5.300 de euro de la UEFA = peste 10.000 pe lună

Nașu' va încasa pentru tot restul vieții alţi 5.300 de euro lunar din partea UEFA, pentru statutul de membru în Comitetul Executiv al forului continental. Cu alte cuvinte, începând cu luna aprilie 2014 - când va pleca din fruntea FRF, Mircea Sandu ar urma să aibe asigurat pentru toată viața un venit de peste 10.000 de euro pe lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel