GSK România, schimbare în top management


Dana Constantinescu a fost numită Corporate Affairs, Communication and Vaccines Director GSK România începând cu 1 februarie 2017.În acest nou rol, Dana va coordona activitățile de Corporate Affairs, Market Access, Public Health și PR & Comunicare, precum şi echipa de vaccinuri. Dana va fi responsabilă de elaborarea strategiei pentru îmbunătățirea accesului pacienților la medicamentele GSK, precum și de coordonarea și implementarea strategiei privind relaționarea cu partenerii externi la nivelul autorităților și a asociațiilor profesionale din care GSK face parte.

„Sunt onorată și nerăbdătoare să încep această nouă etapă în echipa GSK România. Este un rol complex, provocator, prin care îmi doresc să contribui activ, în continuare, la îndeplinirea misiunii GSK de a ajuta românii să realizeze mai multe, să se simtă mai bine și să trăiască mai mult. Vom continua să menținem legăturile strânse cu autoritățile și asociațiile profesionale, unii dintre partenerii noștri de lungă durată şi vom depune toate eforturile pentru a facilita accesul pacienților din România la produsele și medicamentele noastre inovatoare, în beneficiul acestora.", a declarat Dana Constantinescu

Scopul GSK este de a dezvolta și recunoaște talentele locale prin promovarea oamenilor crescuți intern de companie în roluri de top management. Prin plasarea lor în arii și roluri diverse, compania îi încurajează să înțeleagă toate aspectele specifice business-ului GSK.

Absolventă a Universității de Medicină și Stomatologie Carol Davila din București, Dana are o experiență vastă atât în domeniul medical, ca medic, cât și în industria farmaceutică. S-a alăturat echipei GSK în 1999, ca Reprezentant Medical, fiind apoi numită Medical Advisor, cu responsabilități pentru branduri cheie, precum Seretide. De-a lungul carierei, Dana a ocupat funcția de Medical Affairs Manager, Medical & Regulatory Director GSK România, Business Unit Director pentru divizia Specialty Care (francizele de Respirator, Urologie, Oncologie și HIV) și Therapy Area Lead Respiratory, începând cu august 2016.

Dana va prelua conducerea echipei de Corporate Affairs, Communication and Vaccines a GSK România de la Petru Grădinariu, care a ocupat această funcție din aprilie 2015. Începând cu 1 februarie, Petru va deveni Therapy Area Lead Respiratory, funcție deţinută până acum de către Dana Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel