EXCLUSIV  Gropi asfalt, situație HALUCINANTĂ. Robert Negoiță: Inadmisibil așa ceva!-VIDEO

Orice român, indiferent de sectorul în care s-a aflat, în timp ce conducea, s-a confruntat cu problema gropilor din asfalt, dar puțini știu de ce acestea nu se reperă imediat.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a făcut o dezvăluire incredibilă: ca să repari o groapă îți ia maximum o oră, dar pentru a pregăti documentația în acest sens... timpul alocat este și de trei luni. Cât despre costuri, lucrurile sunt și mai aberante.

"Mă întâlnesc zilnic cu cetățeni care îmi zic să repar groapa din carosabil. Să vă spun un detaliu: ca să repar o groapă din carosabil durează o jumătate de oră, cel mult o oră, în funcție de dimensiune și complexitate. Să faci documentație pentru a repara acea groapă durează și trei luni! Trebuie certificat de urbanism, trebuie luate toate avizele, autorizație de construire și abia apoi dai ordine de începere la lucrare în sensul că se poate repara", a zis Robert Negoiță la interviurile DC News.

"Ca să repar groapa mă costă cam 100 - 200 de lei, în funcție de dimensiune. Documentația pentru a repara groapa mă costă de la 500 de lei în sus. Este inadmisibil așa ceva! Dacă Doamne ferește nu respecți legislația în vigoare, vin și îți dau niște amenzi care pornesc de la câteva mii de lei în sus. Activitatea primăriei este controlată de peste 30 de instituții care altă treabă nu au decât să vină să ne amendeze. Amendează nu instituția, ci amendează pe persoană fizică, adică primarul, directorul, angajatul care muncesc pentru a rezolva problemele urbane, problemele comunității", a mai spus edilul de la Sectorul 3.

Iată răspunsul:

VEZI AICI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel