EXCLUSIV  Grindeanu vrea să rămână în PSD și să-l împiedice pe Ponta să plece. Săgeți către Dragnea

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Fostul premier Sorin Grindeanu a explicat, la DCNews LIVE, că vrea să rămână în PSD și că deocamdată statutul său este incert. Sorin Grindeanu susține că și Victor Ponta ar trebui să rămână în partid. 

”Am văzut declarația domnului Victor Ponta. Eu sunt în continuare membru PSD sau cu un statut destul de incert, dar contează ceea ce simt. Sunt în acest partid de 21 de ani, sunt om de stânga și așa voi rămâne. Eu nu am venit de la PD să mă înscriu în PSD când PSD-ul prin 2001-2002 era la guvernare, spre deosebire de alții, în speță de domnul Liviu Dragnea. M-am înscris în 1996, când PDSR-ul pierduse alegerile. Domnul Ion Iliescu pierduse alegerile în fața domnului Emil Constantinescu. Rămân om de stânga. Contează ceea ce simți.

Vizavi de declarația domnului Ponta nu am foarte multe de spus, doar că o spun nu cum o spune Liviu Dragnea făcând politică și vrând, de fapt, cu totul altceva, o spun direct și sincer că-mi doresc ca Victor Ponta să rămână în PSD. PSD-ul are nevoie de oameni cu experiență administrativă și politică, iar Victor Ponta are această experiență. O spun cât se poate de onest, nu de dragul comunicării publice: Victor Ponta trebuie să rămână în PSD” a spus Sorin Grindeanu la DCNews LIVE

Fostul premier a explicat că hârtia cu excluderea sa din PSD nu a ajuns la organizația locală. ”Această hârtie nu a venit, pe care eu oricum o contest dacă va veni. Mai mult, vă spun că în acest moment mă preocupă starea partidului. Până acum un an și jumătate în fiecare luni era ședința BPN în care se discuta ceea ce avem pe ordinea de zi în Parlamenul României, ceea ce trebuie să faci la Guvern și lucrurile mergeau în mod normal. De un an, un an și jumătate vă rog să mă contraziceți dacă mai știți de vreun BPN”, a adăugat Sorin Grindeanu la DCNews. Fostul premier a adăugat că ”în acest moment nu se respectă statutul partidului”. 

Vezi de la 00:30

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel