EXCLUSIV  Grindeanu: Spun ceva ce... cred că MERITĂ spus!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Sorin Grindeanu, coordonatorul programului de guvernare al PSD, a făcut o mărturisire în direct, în timpul unui interviu la DCNews.

"Am să spun ceva ce cred eu că merită a fi spus, bazat pe propria experienţă. În cei aproape 3 ani în care PSD a guvernat cu cele trei guverne - Grindeanu, Tudose şi Dăncilă - a făcut multe lucruri bune legate de nivelul de trai, de foarte multe proiecte pe care le-am pus în aplicare toate cele trei guverne, dar s-au făcut şi greşeli. Ştiţi care este cea mai mare greşeală pe care am făcut-o noi? Noi am câştigat alegerile cu aproape 46%, în 2016. În mod normal, preşedintele partidului trebuia să fie prim-ministru.

De acolo, a fost o cascadă de greşeli. Faptul că eu sau Tudose, inclusiv doamna Dăncilă pe final, am schimbat foarte mulţi miniştri pentru o perioadă de trei ani s-a datorat şi faptului că în fruntea guvernului nu se afla preşedintele partidului. Lipsa de încredere în primi-miniștrii şi faptul că nu te aflai direct la coordonarea guvernului au dus şi la această fluctuaţie", a declarat Sorin Grindeanu, la DCNews.

Vezi și: CONTROVERSĂ cu recomandările OMS. Grindeanu, după ce a spus Iohannis: Vorbim de VIITOR. De o generație care trebuie să facă față

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel