Grindeanu, sondaj PSD: Procente îngrijorătoare pentru Dragnea

Sorin Grindeanu susține că în acest moment, conform datelor unui sondaj la care a avut acces, Liviu Dragnea a scăzut drastic la capitolul încredere. Fostul premier spune că se bazează pe date certe.

Sorin Grindeanu spune că Liviu Dragnea ar fi scăzut până la 13 procente în privința încrederii pe care românii o au în el. Totodată, Partidul Social Democrat s-ar afla la un procent de 40 %. Fostul premier spune că se așteaptă foarte curând ca partidul să reacționeze. 

"Vorbesc pe date certe, în acest moment: Liviu Dragnea are un procent de 12-13 % părere bună și foarte bună. Mai departe, când vine vorba despre încredere proastă și foarte proastă procentul se duce la 87-88 %. Încrederea în acest moment în Liviu Dragnea este mult mai jos decât încrederea în partid. PSD-ul se menține în jurul unui procent de 40 %. Efectul acestui lucru asupra partidului va începe să se vadă. Aceste procente mici asupra PSD-ului. Iar partidul va reacționa într-un final va reacționa. Pe mine nu mă interesează neapărat să plece Liviu Dragnea. Am 21 de ani în acest partid, mă interesează să funcționeze partidul, să funcționeze acele structuri, să se dea drumul la departamentele respective," a declarat Sorin Grindeanu la emisiunea România 9, moderată de Ionuț Cristache. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel