Grindeanu, reacție cu privire la pensiile private: Naționalizarea lor, o prostie

Premierul Sorin Grindeanu este foarte supărat că a apărut în presă informația potrivit căreia compania NN și-a avertizat clienții că au existat discuții în spațiul public privind o eventuală decizie de naționalizare a fondurilor de pensii private sub forma „Drepturile tale pot fi influențate de decizii politice!”. Grindeanu califică zvonul referitor la naționalizarea pensiilor private drept „un zvon fals, o prostie”.


Potrivit premierului Grindeanu, naționalizarea pensiilor private este „un zvon fals, o prostie”. Acesta a mai declarat joi, la Ministerul Agriculturii, că cel care se află la originea scandalului pensiilor - „un scandal care nu-și are originea în realitate, un scandal cu obiect din dorința unui competitor politic intern, care nu-și are rostul” - este Cătălin Predoiu și că zvonurile pot produce tulburări în piață.

 „Mă uit cu dezamăgire la acest scandal politic. De altfel, acest mod de a face politică a fost sancționat în România la sfârșitul anului trecut”, a spus premierul Grindeanu, care și-a dorit să întărească cele spuse de ministrul Finanțelor în ultimele zile, și anume faptul că nu a existat niciun fel de intenție, niciun fel de discuție de acest tip, adăugând că cei care aduc aceste discuții în spațiul public (...) vor trebui să plătească. „Pentru că nu ne jucăm cu astfel de zvonuri care ar putea să producă tulburări în piață. Sunt lucruri pe care inclusiv oamenii politici trebuie să le înțeleagă.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel