EXCLUSIV  Grindeanu, premier. SONDAJ cu rezultat covârșitor după decizia lui Dragnea

Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin au semnat documentul prin care i-au transmis lui Klaus Iohannis noua propunere pentru funcția de premier - Sorin Grindeanu.

La scurt timp după anunțul PSD - ALDE, DC News a realizat un sondaj printre cititori care au spus ce părere au despre noua propunere. Au răspuns 9125 persoane.

Astfel, la întrebarea "Sunteți de acord cu propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcția de premier - SORIN GRINDEANU?", rezultatele au arătat astfel: DA 73,40% (6698) și NU 26,60% (2427).

(w670)

Sorin Grindeanu a declarat că nu va face mișcări politice în Guvern fără acordul colegilor și a adăugat că există o relație de subordonare între el și Liviu Dragnea - ca președinte al Partidului Social Democrat.

"Mulțumesc colegilor mei pentru votul de azi din CExN. E o mare responsabilitate și simt în spate această responsabilitate, nu doar a votului pe care l-am primit azi din partea colegilor mei, ci a votului românilor pentru un program de guvernare pe care trebuie să îl punem în practică. Am avut o rugăminte în fața colegilor din CExN, dar în primul rând o rugăminte față de președintele partidului, față de domnul Liviu Dragnea, de a-mi fi alături, fiind cel care a coordonat echipa, cel care a făcut acest program de guvernare, pentru a ajuta la implementarea acestuia. E și un lucru simplu, pentru că e un program foarte clar, pe etape, dar totodată e și complicat, fiind un program complex, care se referă la aproape toate aspectele vieții noastre", a adăugat Grindeanu.

[citeste si]

Întrebat de ce s-a răzgândit, în condițiile în care anunțase anterior că nu vrea să ocupe un loc în viitorul Cabinet, Grindeanu a spus: "Declarația mea a fost că nu îmi doresc să intru în Guvern la acel moment. Dar eu înțeleg momentul și sunt de 20 de ani membru PSD. Tot timpul trebuie să simți și responsabilitatea oamenilor care cred în tine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel