Grindeanu premier. Bogdan Chirieac: ”Dragnea a ieșit din capcană”

Bogdan Chirieac a comentat decizia lui Liviu Dragnea de a-l propune pe Sorin Grindeanu pentru funcția de premier al României. Potrivit analistului politic, Liviu Dragnea a ”ieșit din capcană”, iar ”criza este soluționată”.

”Domnul Dragnea a ieșit din capcana în care singur a intrat atunci când a spus că doamna Sevil Shhaideh este prima și singura propunere, în sensul în care ne-a anunțat că doamna Shhaideh s-a retras dânsa din această cursă fiindcă a primit amenințări.

A venit cu această propunere, un tânăr fost ministru, validat de electorat, președinte la Consiliul Județean Timiș.

Din acest moment, criza este soluționată. Domnul Iohannis îl va accepta imediat pe domnul Grindeanu”, a spus Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Sorin Grindeanu este noua propunere a PSD pentru funcția de premier, a anunțat liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

Propunerea a fost aprobată miercuri în Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat.

"Am avut o discuție adâncă, profundă, în cadrul Comitetului Executiv Național, în care i-am rugat pe colegii mei să își spună fiecare punctul de vedere, părerea, propunerea bazată și pe discuțiile pe care le-au avut în aceste zile cu oamenii din județe. (...) Sigur că a fost un curent în ultimele zile, și ieri și azi noapte și azi dimineață, mii de mesaje primite în care ne cereau să trecem la suspendarea președintelui. Într-adevăr, avem o armă foarte puternică, o forță care este reprezentată de majoritatea în Parlament, pentru că puterea legitimă acolo este, acolo trebuie să fie, în această țară, în nici o altă instituție", a declarat liderul PSD, la finalul reuniunii CExN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel