Grindeanu, președinte ANCOM. Vot împotrivă în Parlament. Ponta, mesaj

Parlamentarii USR şi PMP au anunţat marţi, în plen, că votează împotriva candidaturii lui Sorin Grindeanu pentru şefia ANCOM.

Deputatul Lucian Daniel Stanciu Viziteu a afirmat că postul de preşedinte ANCOM "oferit" lui Sorin Grindeanu este "un mod de-al atrage pe acesta înapoi în PSD şi de a-l depărta de Victor Ponta şi de facţiunea care se desprinde".

"Nu este un proces democratic ca un fost prim-ministru demis să ajungă preşedintele ANCOM, cu un salariu invidiat de toţi bancherii din România. (...) 'Discutăm despre un grup ilegitim care a ocupat Palatul Victoria, încă o dată PSD este sub asediu, Sorin Grindeanu este o unealtă, nu-mi dau seama cine este în spatele acestei operaţiuni, dar este o coordonare profesionistă' - vorbele domnului preşedinte Liviu Dragnea, înainte de moţiunea de cenzură. Ciudat ce se întâmplă de atunci până acum.

Cred că este vorba de lipsa de competenţă în a urma la literă instrucţiunile de partid, altfel cred că ar fi rămas în post", a susţinut deputatul USR, potrivit Agerpres.

Parlamentarii PMP vor vota împotriva lui Sorin Grindeanu, a anunţat, la rândul său, deputatul Corneliu Bichineţ, care a cerut de la microfon poziţia oficială pe marginea acestui subiect.

Ponta i-a luat apărarea

"Eu am votat în luna ianuarie pentru învestirea lui Sorin Grindeanu în funcţia de prim-ministru, am votat în luna iulie împotriva moţiunii de cenzură şi astăzi votez pentru învestirea domniei sale la ANCOM. Sunt consecvent. Am foarte mulţi colegi care ziceau că e un trădător, o slugă. Nu este nici trădător, nici slugă, cred că va fi un foarte bun preşedinte al ANCOM", a declarat, de la tribuna Parlamentului, Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel