EXCLUSIV  Grindeanu povestește un episod NEȘTIUT: Am vrut să DEMISIONEZ. Cine l-a întors din drum

Sorin Grindeanu a povestit la interviurile DCNews că a existat un moment în care a vrut să demisioneze. Numai că în urma discuțiilor cu conducerea PSD a fost întors din drum. 

Mai exact, Sorin Grindeanu spune că a vrut să demisioneze în timpul protestelor masive din stradă împotriva ordonanței 13. Fostul premier spune că în acel moment a simțit că este momentul să se schimbe ceva, pentru că lucrurile păreau scăpate de sub control.

"Pentru că eu am simțit în acele zile că există o problemă și că era o presiune mare și asupra mea m-am dus în fața partidului și am spus că eu cred că este normal să schimbăm garnitura. Am mers și am avut discuții cu conducerea partidului. Frica cea mai mare a partidului era că eu urmează să îmi dau demisia și că mergem în opoziție. Am înțeles argumentele pentru care trebuie să rămân în continuare," a povestit Sorin Grindeanu la interviurile DCNews.

Fostul prim-ministru spune că totul avea să se schimbe cu ocazia întrunirii Comitetului Executiv Național al PSD care a avut loc în luna februarie, atunci când s-a dat un vot de susținere pentru Cabinetul condus de el. 

"A fost acel CEx la începutul lunii februarie când s-a dat un vot de susținere în continuare pentru Guvern. Mi-am pus mandatul la dispoziția Guvernului și era normal să fac acest lucru. Sigur că au fost discuții între mine și președintele partidului și au fost rațiuni pe care eu le-am înțeles, de ce eu să nu îmi dau demisia. Am mers mai departe și am încercat să îmi fac treaba așa cum am știut eu mai bine," a mai spus Grindeanu. 

Vezi răspunsul complet al lui Sorin Grindeanu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel