Urmărește emisiunea live


Grindeanu, mesaj către Ponta: Victor știa asta. Poate mă retrag

După plecarea lui Victor Ponta din PSD la Pro România, multă lume se aștepta ca acesta să fie urmat și de Sorin Grindeanu.

Totuși, Grindeanu a decis să conteste decizia de excludere din PSD. Mai mult, Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu Liviu Dragnea iar relația dintre cei doi pare să se fi ameliorat semnificativ. Sorin Grindeanu a declarat că Victor Ponta știa de faptul că acesta își dorește să rămâne în partid. Mai mult, în cazul în care contestația de excludere nu va fi soluționată în favoarea sa, Grindeanu a precizat că s-ar putea orienta spre alt partid sau chiar ar putea renunța la politică.

Întrebat dacă simte că l-a ”trădat” pe Victor Ponta, întrucât nu l-a urmat în Pro România, Grindeanu precizează că: ”Am spus tot timpul că prima mea opțiune e să rămân în PSD. Am spus-o din zilele moțiunii. Tocmai din acest motiv am contestat excluderea. Victor (nr. - Victor Ponta) știa acest lucru. Dacă PSD nu mă va mai dori, am două opțiuni: să merg în altă parte sau să nu mai fac politică”, a declarat fostul premier.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel