Grindeanu, la adresa lui Ion Ganea: NU îl mai considerăm social-democrat

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Sorin Grideanu a făcut câteva precizări despre Ion Ganea la conferința de presă susținută marți, la sediul PSD. 

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a făcut câteva afirmații la adresa lui Ion Ganea, care nu asigură cvorum Biroului permanent al Senatului. 

Grindeanu, despre Ganea: Nu îl mai considerăm social-democrat

Din acest motiv, legea care ar amâna data alegerilor parlamentare nu intră în procedură. Grindeanu spune că Ganea refuză să răspundă apelurilor și prin urmare „Noi nu îl mai considerăm social-democrat”.

„Din câte știu, acolo (la Biroul Permanent al Senatului - n.d.) a existat o situație cu un membru PSD care în această perioadă a refuzat să mai răspundă apelurilor noastre. Acel membru BP nu se mai află pe un loc eligibil. De aici până la a refuza să îți faci treaba e cale lungă. Nu înseamnă că nu mai trebuie să mai vii la muncă sau să asculți cântece de sirene venite de la actuala putere. În BP nu mai avem majoritate. Noi nu îl mai considerăm social-democrat”, spune Sorin Grindeanu, potrivit Mediafax. 

Grindeanu a precizat că social-democrații își doreau ca Parlamentul să respingă rapid cererea de reexaminare a legii care prevede că data alegerilor parlamentare este stabilită de Legislativ, nu pe 6 decembrie, cum a decis Guvernul.

„Eu sper ca cei care trebuie să meargă la muncă, indiferent de ordinele de partid, să o facă și să meargă cel puțin la ședința BP”, adaugă liderul PSD.

Alina Gorghiu: A doua zi fără cvorum

„A doua zi fără cvorum în Biroul Permanent al Senatului, în care PSD are majoritate. Subiectul în discuție ar fi trebuit să fie cererea de reexaminare, solicitată de președintele Iohannis, a legii privind stabilirea alegerilor de către Parlament. Pentru că un Parlament nu poate vota singur legi prin care să-și prelungească activitatea”, a precizat pe Facebook senatorul PNL Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel