Grindeanu îi bagă în ședință pe primari. Anunțul făcut

Sorin Grindeanu a declarat că vor fi organizate, în lunile următoare, întâlniri regionale între reprezentanţii Guvernului şi cei ai autorităţilor locale, în care să fie discutate marile proiecte de dezvoltare.

'O să-l rog pe domnul preşedinte Robert Negoiţă în lunile viitoare să organizăm întâlniri regionale pentru a discuta de proiecte regionale împreună cu reprezentanţii Guvernului. (...) Marile proiecte de dezvoltare cred că trebuie discutate la nivel regional. La nivelul Asociaţiei, cu ajutorul domnului preşedinte, putem să facem acest pas', a spus luni Grindeanu, la Adunarea Generală a Asociaţiei Municipiilor din România. În discursul său, prim-ministrul s-a referit şi la salarizarea primarilor, arătând că este necesară crearea unei 'baze corecte' de salarizare în concordanţă cu responsabilitatea fiecăruia.

[citeste si]

'Cu ajutorul dumneavoastră, prin dezbaterea publică, (...) să o construim în mod corect - şi în mare sunt lucrurile făcute în acest fel - tocmai pentru a pune în concordanţă responsabilitatea cu salariul', le-a transmis premierul aleşilor locali. Acesta a arătat că există şi o problemă legată de finanţarea sportului, apreciind că subiectul este tratat diferit de la o unitate administrativă la alta, fără a exista o practică unitară în acest sens. 'La ultima şedinţă de guvern l-am rugat pe ministrul Tineretului şi Sportului, împreună cu Ministerul Dezvoltării, să aşezăm şi această lege, să o clarificăm pentru că avem exemple în aceşti ani de practici diferite de la un oraş la altul sau de la un consiliu judeţean la altul', a precizat Sorin Grindeanu, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel