EXCLUSIV  Grindeanu dezvăluie ce-i spuneau parlamentarii PNL despre Vlad Voiculescu

Sorin Grindeanu a povestit ce-i spuneau cei de la PNL despre Vlad Voiculescu, în momentul în care s-a votat în Parlament moţiunea simplă împotriva sa. 

Invitat la DC News, la emisiunea "Ce se întâmplă?", moderată de către jurnalistul Răzvan Dumitrescu, Sorin Grindeanu a relatat ce îi spuneau mai mulţi parlamentari ai PNL în momentul în care se dezbătea şi vota moţiunea împotriva fostului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

"La întâlnirea pe care am avut-o cu preşedinţii de organizaţii judeţene am avut trei sondaje de opinie în faţă, de la trei institute diferite care, toate, ne spun acelaşi lucru: suntem consolidaţi în jurul a 35-36%, cei de la PNL sunt un pic peste 20%. Dar care sunt nuanţele importante? O dată că în urmă cu exact doi ani PSD-ul lua 22% la europarlamentare, acum ne aflăm unde ne aflăm...

Vă aduceţi aminte ce ne spunea preşedintele Iohannis atunci când voia alegeri anticipate şi avea ca ţintă Parlamentul? Că Parlamentul nu mai reflecta voinţa poporului. Păi dacă ne luăm după tot ceea ce vă spuneam mai devreme, în acest moment Parlamentul actual nu mai reflectă voinţa românilor. Tocmai de aceea noi vom încerca (n.r. – depunerea unei moţiuni de cenzură).

Deocamdată îi văd strâns uniţi. Pentru mine cel mai bun exemplu a fost cel cu Vlad Voiculescu. Veneau liberali... stau în prima bancă în Parlament, împreună cu Marcel Ciolacu, şi când am avut moţiunea simplă legată de Vlad Voiculescu, treceau liberali pe lângă noi şi ne spuneau: ‚dacă nu ne obligă... dacă e vot secret, votăm şi noi’. Deci nu doar unul, nu ştiu câţi....", a povestit, la DC News TV, Sorin Grindeanu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel