EXCLUSIV  Grindeanu, despre votul noului Guvern după ce Chițac a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Chirieac: E o întrebare la care nu am răspuns

Senatorul liberal Vergil Chițac a fost depistat pozitiv cu noul COVID-19. Sorin Grindeanu, liderul PSD, a făcut o observație-cheie.

După ce Chițat a intrat în contact cu liderii liberali în cadrul Biroului Executiv, cu Guvernul, dar și cu mai mulți parlamentari, Sorin Grindeanu s-a întrebat la DC News câți dintre parlamentari vor mai fi prezenți pentru a vota un alt guvern săptămâna viitoare.

Amintim că ieri Florin Cîțu, premierul propus, și-a depus mandatul cu 15 minute înaintea votului, fapt ce a adâncit criza politică din România, lovită de epidemia noului coronavirus.

„Să facem un exercițiu de imaginație. Este clar că în acest moment majoritatea celor care au fost în Parlament încearcă să se izoleze și să își facă testul, pentru că au acționat în această săptămână cu domnul Chițac. Păi cine va fi luni la votarea domnului Orban?”, a precizat Sorin Grindeanu, fostul premier al României.

„E o întrebare la care eu nu am răspuns”, s-a rezumat să completeze analistul politic Bogdan Chirieac.

„De aici și iresponsabilitatea actului de ieri al celor de la PNL”, a completat Grindeanu, făcând referire la decizia lui Ludovic Orban și Florin Cîțu prin care cel din urmă și-a retras mandatul de premier propus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel