Grindeanu, despre împăcarea cu Dragnea și funcția propusă: Ne-am întâlnit. Trebuie SPUSE câteva lucruri

Sorin Grindeanu a confirmat că a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea. Fostul premier a negat informațiile apărute în presă potrivit cărora ar urma să fie numit consul.

”Aseară am văzut că voi fi numit ambassador, azi consul. Nu am discutat o secundă așa ceva. Mâine plec din țară, dar în Turcia cu familia în concediu.

Am avut o întâlnire cu Liviu Dragnea în urmă cu câteva zile. A fost o chestiune legată de ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva luni. E o treabă cred eu absolut normală. Eu mă consider în continuare un om de stânga, nu îmi doresc să merg în alt partid, am contestat decizia CEx de excludere. Îmi doresc să rămân membru PSD, e prima mea opțiune. Vedem ce va decide Comisia de Etică. 

Eu cred că e prea puțin important cine a solicitat întâlnirea, important e că ne-am văzut. 

Nu a fost o discuție tensionată. A fost o discție între doi oameni care își doresc ca PSD să facă o guvernare foarte bună, să ducă la capăt mandatul primit de la cetățeni, despre întărirea PSD. 

E o chestiune pe care o să o vedem în viitor. A fost o discuție constructivă și benefică, spre binele PSD. Așa cum vă spuneam, eu am contestat decizia, vom vedea ce decide partidul . Nu am discutat despre viitor, ci doar despre chestiunea legată de guvernare, cum vedem lucrurile. 

Eu susțin orice guvenare PSD și e normal să o fac. Mă consider în continuare un membru PSD. Urmează să vedem decizia Comisiei de Etică. Îmi doresc să activez în continuare în cadrul PSD. Vedem ce va decide partidul. 

Cred că trebuie spuse câteva lucruri. Faptul că procedural, v-am explicat cum stau lucrurile, trebuie să vedem hotărârea Comisiei. Mi-am exprimat dorința de a rămâne în PSD și de a nu merge spre alte partie. E prima mea opțiune. Totodată, ma simt responsabil față de oamenii din Timiș, cei care mi-au dat încrederea când am fost ales președinte PSD Timiș. Am discutat foarte mult cu ei. Aici nu e vorba de orgolii personale.

Sunt lucruri pe care nu aș vrea să le detaliez. S-a discutat și despre momentele de început ale guvernării și despre cele de final. Cel mai important e că ma vorbit despre ce e bine pentru partid.

Nu a fost cazul să îmi cer iertare. Dialogul nu a curs în acest sens”, a explicat Sorin Grindeanu, la Antena 3.

DC News a scris în exclusivitate despre o posibilă împăcare între Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea.

Citește AICI mai multe informații despre împăcarea dintre Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel