Grindeanu dă cărțile pe față despre momentul în care a fost sechestrat de serviciile secrete, ca să-i bage mințile în cap

Irina Constantin / 29 dec 2019 / 23:25 Salveaza PDF Comentarii

Sorin Grindeanu a vorbit despre momentul în care se considera, chiar și de către mama sa, că a fost sechestrat de serviciile secrete pentru a-i fi băgate mințile în cap. 

Sorin Grindeanu a fost dat dispărut, în vremea scandalului de la Palatul Victoria, o zi întreagă, vreme în care s-a vorbit despre ”sechestrarea” sa de către serviciile secrete, care l-ar fi scos din peisaj pentru a-i fi băgate mințile în cap. Deși nici mama sa nu l-a crezut, conform povestirii Oanei Zamfir, Sorin Grindeanu a mărturisit că-n acea zi, vreme de 10 ore, a fost cu soția sa care a venit la București, după o lună și jumătate în care fostului premier i-a fost greu și i-a impus acestuia să închidă telefonul în acea zi. El s-ar fi aflat cu încă un cuplu, lângă București, petrecând timp liber cu soția sa, într-o sâmbătă, conform afirmațiilor sale. 

Despre momentul în care ar fi fost sechestrat de către servicii ca să-i bage mințile în cap, Sorin Grindeanu a afirmat, la Antena 3, că ”pentru prima dată, după o lună și jumătate, a venit soția mea la București.  A plecat în aceeași zi, cu avionul de seara. Atunci, am ieșit cu o altă familie. A fost o condiție a soției mele ca 12 ore să nu avem contact, să putem sta, după o lună și jumătate, liniștiti. Am anunțat și câțiva colegi că sunt plecat cu o familie și că urma să mă întorc seara. Când am dat drumul la telefon, am văzut tot felul de scenarii.”

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26