Grindeanu: Cioloş m-a sunat să mă anunţe că merge la Bruxelles

Sorin Grindeanu a afirmat, marţi, că a avut o discuţie cu Dacian Cioloş, înainte de vizita la Bruxelles a acestuia din urmă, precizând că este posibil să mai discute cu fostul şef al Executivului pe acest subiect.

Întrebat la Europa FM dacă s-a consultat cu Cioloş înainte ca acesta să meargă săptămâna trecută într-o vizită la Bruxelles, unde a avut întâlniri cu oficiali europeni, Grindeanu a replicat: 'De unde aţi înţeles că m-am consultat? (...) M-a sunat să mă anunţe că merge la Bruxelles, ceea ce e un lucru normal. Probabil că o să mai discut cu dânsul să-mi spună ce a discutat la Bruxelles'. Totodată, Grindeanu a precizat că săptămâna trecută, la Bruxelles, au efectuat vizite mai mulţi miniştri ai actualului Cabinet.

[citeste si]

'La Bruxelles, (...) săptămâna trecută, au fost vreo 6 sau 7 miniştri, fiecare pe domeniile pe care le păstoresc. E normal să fie o relaţie strânsă cu Bruxellesul, cu Comisia Europeană, pentru că trebuie să aliniem toate politicile pe care le facem în ţară la politicile Comisiei Europene', a mai afirmat Grindeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel