Grindeanu, către autorități: Vă îndemn la responsabilitate

Premierul Sorin Grindeanu a solicitat, sâmbătă, miniştrilor şi autorităţilor locale să rămână în stare de alertă pentru a evita situaţiile neplăcute cauzate de condiţiile meteorologice. 

'Fiecare situaţie trebuie gestionată conform procedurilor şi vă rog să rămâneţi nu numai cei din Comitetul naţional, ci şi autorităţile locale în stare de alertă pentru a evita situaţiile neplăcute', a spus Grindeanu, la videoconferinţa de la sediul MAI, potrivit Agerpres.

El le-a cerut miniştrilor să gestioneze fiecare situaţie apărută ca şi cum ar fi o problemă personală. 'Vă îndemn la responsabilitate şi mă adresez şi autorităţilor locale - prefecţilor şi comitetelor naţionale', a spus Grindeanu. 

Cele mai grave probleme: situaţia de pe A2 şi alimentarea cu energie

Premierul Grindeanu a precizat și care cele mai grave probleme înregistrate în prezent din cauza vremii nefavorabile: 'În continuare avem probleme. Mie mi se pare că cele mai grave în acest moment, care trebuie a fi gestionate, sunt două şi anume - situaţia de pe A2 (...) şi, de asemenea, cea de alimentare cu energie'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel