Grindeanu, ANCOM. Ponta: N-aş vrea să fiu în pielea parlamentarilor PSD

Deputatul Victor Ponta a declarat că va vota pentru numirea fostului premier Sorin Grindeanu în funcţia de preşedintele al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

"Eu o să-l votez pe Sorin Grindeanu. În primul rând, pentru că eu cred că e pregătit pentru funcţia aceea - a fost ministrul comunicaţiilor. În al doilea rând, pentru că ştiu că moare de ciudă Dragnea. Vă daţi seama, când o să se ducă Dragnea, după ce l-a făcut securist, cârpă, în toate felurile - acum trei luni, l-a făcut în plenul Parlamentului - şi acum o se ducă să-l voteze", a spus Ponta. 

În opinia fostului preşedinte al PSD, parlamentarii social-democraţi vor fi puşi într-o situaţie care denotă inconsecvenţă, deoarece, în urmă cu câteva luni, aceştia au votat pentru demiterea lui Sorin Grindeanu de la şefia Guvernului, iar acum ar trebui să-l susţină la funcţia de preşedinte al ANCOM. 

"Ce e dincolo de partea asta, de haz de necaz, n-aş vrea să fiu în pielea parlamentarilor PSD, (...) cărora acum trei luni li s-a zis vedeţi că Grindeanu e un securist, un aşa, hai să-l dăm jos, şi acum li se spune, votaţi-l! Eu sunt consecvent în ceea ce fac, adică eu l-am votat pe Grindeanu prim-ministru, n-am votat moţiunea de cenzură şi-l votez la ANCOM. Sunt consecvent, mă puteţi înţelege ce-i în mintea mea. Cum ai votat să-l faci prim-ministru pe Grindeanu, apoi ai votat să-l dai jos şi acum votezi să-l pui şef la ANCOM, e o întrebare pe care sunt convins că o puteţi adresa parlamentarilor PSD de Hunedoara şi, sincer, nu aş vrea să fiu în pielea lor când trebuie să vă răspundă. Că orice răspund, oricum se fac de râs. Şi faptul că Dragnea îi pune în aceste situaţii e un lucru foarte rău. Ideea este să-ţi protejezi parlamentarii, nu să-i pui în situaţia de a da din colţ în colţ la nişte întrebări de bun simţ", a afirmat Ponta. 

Fostul premier Victor Ponta s-a aflat miercuri, la Deva, alături de preşedintele Pro România, deputatul Daniel Constantin, pentru a-l susţine pe independentul Marius Blendea care candidează la funcţia de primar al municipiului Deva.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel