Greșeli de evitat: De ce nu ar trebui să păstrați parfumul în baie

Fotografie de la Dids/ Pexels
Fotografie de la Dids/ Pexels

De foarte multe ori lăsăm sticlele de parfum la vedere, pe un raft sau pe comodă, pentru a le admira: potrivit unui influencer de frumusețe, este o idee foarte proastă.

 

Se știe că parfumurile sunt delicate, conținând uleiuri esențiale care pot provoca schimbarea mirosului sau chiar estomparea sa.

Unde ții sticla cu parfumul tău preferat? Probabil afișată vizibil pe un raft din baie sau pe un dulap din dormitor. A admira sticlele de parfum este cu siguranță o bucurie, dar, potrivit unui influencer TikTok, este o greșeală: ținute expuse parfumurile sunt modificate și parfumul va dura mai puțin. Un videoclip care a devenit viral explică toate trucurile.

Videoclipul viral despre cum să păstrezi un parfum

Rețeaua de socializare a generației Z, TikTok, este un adevărat izvor de trucuri de frumusețe, inclusiv de noi tendințe în materie de machiaj, sfaturi de styling și de îngrijire a pielii care au devenit virale.

Ar putea fi și cazul Emmely O'Toole,  creatoare de conținut pe rețeaua Tik Tok. Tânăra sfătuiește și avertizează împotriva obiceiului de a păstra un parfum pe raftul de baie: riști să strici rapid parfumul, irosind bani. Motivul? Aburul de la duș și variațiile continue de temperatură dăunează esențelor, scrie Fanpage.

Un alt secret pentru a mări durata parfumurilor este acela de a nu-l agita înainte de utilizare. E un mit faptul că parfumul trebuie agitat înainte de utilizare. Majoritatea au o compoziție omogenă, care se menține dacă parfumul este depozitat în mod corespunzător. Agitându-l, permiți strecurarea aerului în recipient, care deteriorează parfumul.

Trucuri pentru a nu strica parfumul


Nici măcar să le ții vizibile în dormitor pe o comodă nu este o idee foarte bună: potrivit tinerei Emmely, sticlele și esențele nu trebuie ținute niciodată la lumina soarelui. Soluția? Puneți parfumurile într-un sertar sau dulap, un loc întunecat, răcoros și uscat. În acest fel parfumurile vor rezista ani și ani fără a se modifica. 

@professorperfume i cant take it anymore #perfumetok #perfumetips #perfumetiktok #perfume #perfume101 #themoreyouknow #lifetip #greenscreen #bathroomorganization #fyp #foryou ♬ original sound - Emelia | Professor Perfume ????

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel