EXCLUSIV  Greii din PNL bat cu pumnul în masă după demisia lui Ciucu de la vârful PNL București. Nu mai vor ”experimente”. Politicianul pe care-l susțin la conducere- surse

foto pixabay ilustrativ
foto pixabay ilustrativ

Sunt discuții importante în PNL în aceste momente!

Ciprian Ciucu, primar al Sectorului 6, și-a anunțat marți, 28 februarie 2023, demisia din funcția de președinte al PNL București, motivând decizia sa prin lipsa timpului: ”Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început”. Edilul spune, în acest context, că, de acum încolo, va face mai multă administrație și mai puțină politică. 

Ionuț Stroe, purtător de cuvânt al PNL, a dat asigurări că demisia lui Ciprian Ciucu este pur administrativă. Gestul primarului n-ar urma să aibă răsunet  privind ”alianţele locale, pe sectoare, existente în momentul de faţă”.

Cu privire la succesorul lui Ciprian Ciucu la conducerea PNL București, Ionuț Stroe afirmă, pentru news.ro, că ”decizii referitoare la persoane nu au fost luate până la acest moment”.

Citește mai mult aici: Ionuț Stroe, despre demisia lui Ciprian Ciucu de la șefia PNL Bucureşti: "O chestiune administrativă". Cine îi va lua locul

Totuși, conform surselor DCNews.ro, în Partidul Național Liberal s-ar duce, în aceste momente, discuții aprinse cu privire la noul președinte al PNL București. Liberalii cu vechime și greutate în partid cer ”să nu se mai facă experimente de tipul Violeta Alexandru sau Ciprian Ciucu”, conform informațiilor din culise. Unul dintre numele grele vehiculate pe surse ar fi Dan Motreanu. Acesta ar fi agreat de liberali pentru funcția de președinte al PNL București, o funcție importantă în an pre-electoral, în care Capitala dă tonul alegerilor. 

Dan Motreanu este prim-vicepreședinte al PNL și europarlamentar liberal. El este cunoscut ca un vechi strateg al liberalilor în timpul campaniilor electorale. De altfel, o echipă condusă de Dan Motreanu urmează să se ocupe și de tranziția de la guvernare, respectiv de rotativa din luna mai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel