EXCLUSIV  GREENFIELD. Daniel Tudorache, moment incredibil: Au făcut scandal. Vă dați seama unde am ajuns? - VIDEO

Daniel Tudorache, primarul PSD al Sectorului 1, a vorbit despre o situație atipică desfășurată în Greenfield. 

"Au fost câteva episoade de polei, de zăpadă. Eu, ca primar, am obligația să aduc strada la o formă cât mai bună pentru a putea fi folosită. Când am intrat cu cei de la Romprest în zonă, au fost cetățeni din Greenfield să ne amenințe, să-l amenințe pe șofer, că de ce intră. Că, de fapt, nu au voie să intre. Vă dați seama: noi vrem să-i ajutăm pe cei din Greenfield, să le deszăpezim, să aruncăm cu soluție să nu mai fie gheață, și sunt oameni care vor să rămână gheață pe străzile din Greenfield. Aceia erau de la USR, mi-au spus cei din zonă. Și am zis, bine, să mă reclame. Eu vreau să-i ajut pe locuitorii din zonă. Era un consilier general care locuia în Greenfield. Au făcut scandal că de ce intră să deszăpezească. Vă dați seama unde am ajuns? (...) Vine Primăria să te ajute să locuiești în condiții decente și...", a spus Daniel Tudorache, în cadrul unui interviu acordat DC News.

"Sunt aceiași care doresc în continuare ca acea stradă din Greenfield până la Grădina Zoologică să fie închisă. E adevărat, este închisă, dar nu doresc să o redeschidă. Ambiții", a mai spus primarul.

"Să lase bătălia politică"

Întrebat cum stau lucrurile în Consiliu, primarul PSD al Sectorului 1 a făcut o serie de precizări. "În momentul de față, ședințele au fost ok, mă refer la ultimele trei, patru ședințe. Pe proiectele mari văd că și cei de la USR votează. Cei de la PNL acum și-au revenit, ca să zic așa, și nu mai pun pe primul plan bătălia politică, ci interesul cetățeanului. Dacă cetățenii din zonă doresc ceva, noi, PNL-ul, PSD-ul și celelalte partide care doresc binele cetățenilor, votează și nu mai blochează (n.r. proiecte). Sper ca, în anul acesta, și cei de la USR să lase bătălia politică", a spus Daniel Tudorache.

Răspunsul complet, în filmarea de mai jos:

[citeste si] 

De asemenea, interviul integral poate fi urmărit AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel