Green Village, decizie-surpriză după bilanțul sezonului estival

Veste bună pentru cei care vor să se bucure de mare și de Delta Dunării și în această perioadă. Green Village, resortul aflat în Sfântu Gheorghe, Delta Dunării, și care a primit cu 49% mai mulți vizitatori în sezonul estival 2016 faţă de aceeaşi perioadă a anului 2015, rămâne deschis până în ianuarie 2017. 

"Pentru noi, vacanța este o experiență permanentă, o stare de spirit sinonimă cu optimismul, energia, creativitatea și voia bună care ne motivează tot timpul anului. Echipa Green Village este pregătită, și în următoarele luni, să își răsfețe oaspeții și să le ofere experiențe deosebite în resortul recunoscut pentru dedicarea față de clienți și pentru cadrul natural excepțional", declară Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines Group, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Green Village prelungește anotimpul vacanțelor

Astfel, Green Village va fi deschis până la începutul anului viitor, pentru că atât Delta, Marea Neagră, cât și resortul în sine sunt primitoare în orice anotimp și își mențin atractivitatea chiar și după trecerea verii. Lunile care urmează sunt cele mai bune pentru pescari, pentru amatorii de fotografie, pentru cei care caută liniștea și relaxarea în mijlocul naturii. Toamna este cel mai bun anotimp pentru a vizita Delta, pentru cei care vor să cunoască viața la țară, pentru cei care iubesc atmosfera misterioasă a dimineților învăluite în ceață, a zilelor călduțe petrecute pe canalele Rezervației Biosferei și a apusurilor

În plus, "Delta Caiac Race" și "Cupa la spinning din barcă" sunt doar câteva dintre programele de la Green Village din următoarele luni (www.greenvillage.ro/oferte-speciale/).

Programele speciale ce constau în teambuilding-uri pentru companii, petreceri de Crăciun și de Revelion vor însufleți și mai mult Green Village.

2016 a fost cel de-al doilea an de funcționare al Green Village de la preluarea sa de către Grupul Eurolines România, fiind prima investiție în hotelarie a grupului condus de Dragoș Anastasiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel