Urmărește emisiunea live


Green Court Bucharest, sediu pentru Merck în România

Merck, unul dintre liderii mondiali ai industriei farmaceutice, este cel mai nou chiriaș al clădirii C din Green Court Bucharest. Compania s-au mutat în noul spațiu de birouri, cu o suprafata de aproape 700 m2. Tranzacția a fost intermediată de agenția Knight Frank, prin consultantul Oliver Derksen.

Merck a fost fondată în 1668 și este prezentă în 66 de țări, având 50.000 de angajați la nivel mondial. Ambitia companiei Merck este de a fi un partener si un nume de incredere pentru profesionistii din domeniul sanatatii, oferind promisiunea de a imbunatatii viata pacientilor cu ajutorul medicamentelor inovative ca solutii terapeutice de valoare.


„Conceptul din spatele proiectelor noastre – „Workplaces by Skanska" creat plecand de la nevoile chiriasilor se bazează pe patru principii de dezvoltare sustenabilă: mediul de lucru, localizarea, profitabilitatea chiriașilor și construcțiile verzi. Implementarea conceptului in Green Court Bucharest e validată inca o data de parteneriatul cu Merck, companie de vârf din domeniul farmaceutic, cu o reputație impecabilă și tradiție îndelungată." a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

„Echipa Merck căuta o locație, care să îi asigure eficiență, productivitate și vizibilitate – atribute pe care Green Court Bucharest le oferă din plin." „Compania Merck Romania avea nevoie de spatiu suplimentar deoarece echipa urma sa se mareasca, in plus isi dorea un sediu mai vizibil si care sa reflecte noua imagine a companiei. In Green Court am reusit sa cream un spatiu aerisit si eficient ce a devenit inspiratie pentru echipa. Credem ca alegerea inspirata a unui spatiu de birouri este o investitie in afacere si echipa", a spus  Laura Pricopciuc, Communications responsible Merck Romania.

Green Court, clădire de birouri eco

Proiectul Green Court Bucharest a fost dezvoltat utilizând tehnologii și soluții sustenabile, printre ele numărându-se fațada eficientă energetic care reduce transferul termic solar contribuind la confortul termic interior, un sistem de ventilație cu aport sporit de aer proaspăt ce contribuie la crearea un mediu de lucru sănătos , sisteme de iluminat eficiente din punct de vedere energetic dotate cu senzori de mișcare și intensitate, zone de parcare pentru biciclete și facilități pentru bicicliști (vestiare și dușuri), dar și stații de alimentare pentru mașinile electrice.
Clădirea de birouri C din cadrul Green Court Bucharest asigură un spaţiu de închiriere de aproximativ 16.300 m2, are 12 etaje la suprafaţă şi o parcare subterană de trei etaje, cu 242 locuri de parcare. Proiectul a fost finalizat pe 1 iunie 2016 și are în prezent un grad de ocupare de 83%, majoritatea chiriașilor fiind companii din IT&C.

Proiectul Green Court Bucharest beneficiază de certificare LEED Gold și oferă chiriașilor săi un confort sporit, fiind unul dintre cele mai eficiente și flexibile spații de lucru din București, ce beneficiază de standarde de calitate excelente. Întregul complex de birouri Green Court Bucharest se înscrie în conceptul "Workplaces by Skanska", o viziune lansată și utilizată la nivel global de către companie din 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel