Grecia-România: Ce pronostic a dat Crin Antonescu

Pentru meciul pe care reprezentativa României îl va disputa cu fotbaliștii din Grecia, din barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014, liderul liberalilor Crin Antonescu a oferit, vineri seara, la România TV un pronostic.

Președintele Senatului, Crin Antonescu, are încredere în capacitatea fotbaliștilor români de a se mobiliza pentru a obține un scor care să ducă România cât mai aproape de competiția de anul viitor din Brazilia.

"Eu cred că avem o şansă să câştigăm. Cu grecii chiar avem o şansă. Echipele antrenate de Victor Piţurcă, atunci când câştigă - o spun cu simpatie pentru Piţurcă -, acestea câştigă în general cu 1-0", a spus Antonescu, la România TV, precizând că pronosticul său este acela că România va câştiga meciul cu Grecia cu scorul 2-1.

Prima manşă a barajului pentru Campionatul mondial de fotbal din 2014 dintre România şi Grecia se va desfăşura pe 15 noiembrie în deplasare, iar returul va avea loc pe 19 noiembrie, la Bucureşti. Partida Grecia - România de la Atena va fi transmisă în direct de România TV.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA LIVE TEXT A MECIULUI GRECIA - ROMÂNIA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel