Graţiela Gavrilescu a revenit în PPUSL

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) anunţă reîntoarcerea în familia umanistă a deputatului Graţiela Gavrilescu.

De profesie inginer petrochimist, Graţiela Gavrilescu şi-a început cariera politică la începutul anilor 2000 în Partidul Umanist din România (social-liberal) şi s-a specializat în domeniul protejării Mediului, asumându-şi inclusiv responsabilitatea conducerii ministerului de resort în mai multe Guverne ale României.

În acest context, Daniel Ionaşcu, Preşedintele executiv al PPUSL a declarat: 'Aşa au demonstrat-o inclusiv cele mai recente sondaje, echipa umanistă se consolidează constant. În urma deciziei doamnei Graţiela Gavrilescu, umanistă de-o viaţă, de a se alătura partidului nostru, PPUSL îşi va promova proiectele şi la nivel parlamentar. Clasa de mijloc din România va fi susţinută de acum înainte de o nouă voce cu experienţă politică şi administrativă incontestabilă. Construind temeinic - cu demnitate, onoare şi curaj - umaniştii devin o forţă politică relevantă, contribuind cu soluţii concrete la depăşirea crizei economice şi sanitare generate de pandemia de coronavirus', se arată într-un comunicat de presă al PPUSL.

Ce a declarat Graţiela Gavrilescu



La rândul său, deputatul Graţiela Gavrilescu, noul lider al Filialei Prahova a PPUSL, a dorit să sublinieze importanţa noului său proiect: 'Nicăieri nu-i mai bine ca la tine acasă. Am început politica la umanişti şi oriunde m-a purtat evoluţia politică din ultimii 20 de ani, am rămas întotdeauna loială principiilor social-liberale şi obiectivului de a asigura un mediu cât mai sănătos în România. Mai mult decât oricând, actuala criză a demonstrat că ţara noastră are nevoie de fructificarea propriilor resurse, de susţinerea producătorilor români, de promovarea clasei de mijloc, singura care poate ne asigura stabilitatea şi progresul economic. Am convingerea că reprezentarea PPUSL în Parlament va continua să se consolideze pentru că România are nevoie de promovarea soluţiilor umaniste la nivel legislativ.'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel