Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, la ONU

Mihai Ciobanu / 17 iul 2018 / 12:02 Salveaza PDF Comentarii
ONU, probleme financiare
Descriere foto: ONU, probleme financiare

Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, se află în aceste zile la New York, la un forum ONU. 

Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, se află zilele acestea la New York, acolo unde participă la un Forum organizat la sediul ONU.

"În aceste zile mă aflu la New York, la sediul ONU, unde conduc delegația României la Forumul politic de nivel înalt privind dezvoltarea durabilă al Națiunilor Unite. Chiar în aceste momente ne aflăm în sesiunea plenară a reuniunii, iar în scurt timp urmează să susțin mesajul de țară al României.

În marja evenimentului, împreună cu Camera de Comerț Româno-Americană, am organizat o întâlnire la care au participat reprezentanți ai mediului de business din SUA și ai autorităților publice centrale și locale din România. Discuțiile s-au axat pe oportunitățile de investiții care există în țara noastră, sub auspiciile obiectivelor de dezvoltare durabilă. Printre invitați s-au numărat președintele Administrației Fondului pentru Mediu, Cornel Brezuică, președintele CJ Prahova, Bogdan Toader și primarii din Vălenii de Munte, Blejoi și Moinești", a transmis ministrul Graţiela Gavrilescu. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26