Grapini s-a enervat în direct și a vrut să plece dintr-o emisiune

grapini2
grapini2

Ministrul IMM-urilor, Maria Grapini, a fost pe punctul de pleca din studio-ul Realitatea Tv, deranjată de remarca unui alt invitat care spus că discuțiile despre rolul Partidului Conservator în contextul crizei din USL sunt pierdere de vreme, pentru că PC "nu există". Grapini și-a scos lavaliera și a amenințat că părăsește studioul, dar a rămas în emisiune la insistențele moderatorului.

[caption id="attachment_428374" align="alignleft" width="310"] Foto: captura Realitatea Tv[/caption]

"Voiam să fac o mențiune aici, în chestiunea asta, nu mi-o lua în nume de rău, dar mi se pare neproductiv să consumăm atât de mult timp din emisiune cu rolul PC în acest război, un partid care nu există, un partid televiziune", i s-a adresat jurnalistul Adrian Halpert moderatorului Eli Roman, când a luat pentru prima oară cuvântul.

"Dacă vreți să mă jigniți, eu mă ridic și rămâneți dvs aici, e bine? Ok. La revedere!", a reacționat Grapini, care s-a declarat jignită de afirmațiile colegului de platou.

În secundele următoare, Grapini, una dintre propunerile PC pentru alegerile europarlamentare, și-a scos lavaliera și a amenințat că pleacă din studio.

"Am vorbit foarte civilizat, am zis că este un partid care nu există", a continuat Halpert.

"Doamna Grapini, haideți să ne liniștim!", a intervenit moderatorul.

"Dacă eu v-aș spune că dumneavoastră sunteți invizibil, vă convine?", a mai adăugat Grapini, care într-un final și-a atașat lavaliera la haină și a continuat emisiunea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel