Grapini, în PE: BRAVO, România! S-a făcut dreptate

Legea care interzice folosirea lor în circuri a fost votată. Țara noastră devine a 25-a țară din Europa care face dreptate tigrilor, leilor, urșilor sau elefanților și care decide să spună Stop chinurilor la care acestea au fost supuse. 

Aflată în Parlamentul European, umanista Maria Grapini a salutat votarea legii. Europarlamentarul PPU-sl a semnat, anul trecut, un acord cu o asociație de protecție a animalelor din București și a susținut programe educaționale și civice, peste tot în țară.

"Bravo, România! Animalele sălbatice stau în natură, nu în lanțuri! N-am mers niciodată cu copilul meu la un spectacol de circ cu animale și l-am învățat, de mic, să le prețuiască LIBERE! Mă bucur enorm că avem, de-acum, o lege și prevederi clare! Nu va mai exista vreun circ, în țara noastră, care să ofere publicului spectacole cu animale sălbatice! N-am înțeles niciodată cum se puteau amuza unii adulți – nu vorbesc de copii, ei sunt mici și n-au cum să perceapă realitatea dură din spatele unor acrobații cu animale sălbatice – când este logic și evident că un urs nu poate sta în două picioare altfel decât schingiuit! Salut faptul că s-a făcut dreptate, mă bucur că suntem o țară democrată și din acest punct de vedere!", a declarat, din plenul PE, Maria Grapini.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel