Grapini, către Iohannis: Dvs, dle președinte, ce faceți?

Europarlamentarul PPU-sl Maria Grapini continuă demersurile în scandalul pe tema ingerințelor Comisiei Europene în problemele interne ale statului.

Însuși numele Președintelui Klaus Iohannis a fost trecut pe o astfel de listă. În context, Maria Grapini a reacționat dur, joi, 22 martie. 

”Batjocoriți românii dacă nu o faceți!”

Umanista a decis să-i adreseze o scrisoare deschisă președintelui Iohannis: "Domnule Președinte, intrați sau nu în acțiunea de apărare a României și românilor? Cum și când aveți de gând să reacționați la acest demers anacronic, nedemocratic? Felicit Premierul României - primul de la aderare care, într-un mod ferm și diplomatic, demn și concret, cere Comisiei Europene să explice ingerintele fostei Comisii în functionarea justitiei in Romaniei! Dumneavoastră, domnule presedinte, garantul statului de drept (de drept, nu de drepți), ce faceti? Nu vă interesează dacă statul de drept din România, pe care îl invocați de dimineața până seara, este respectat si de către cei din exterior, aceia în fața cărora vă înclinați permanent? De ce tăceți? Doriți un loc căldut la Bruxelles? Aveți obligația, domnule Președinte, să apărați suveranitatea statului! Batjocoriți românii dacă nu o faceți! Vorbiți acum! Eu, ca român, ca cetățean si europarlamentar, am făcut toate demersurile permise de statutul pe care îl am, de mandatul pe care mi l-au dat românii! Eu nu mă opresc aici! Dumneavoastră aveți de gând să...porniți? Am dreptul să vă cer să vă implicați! Aveți OBLIGAȚIA s-o faceți!”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel