Grapini a răbufnit după referendum. Mesaj pentru români: Unii vor spune că e șantaj!

Bogdan Cotigă / 11 oct 2018 / 11:57 Salveaza PDF Comentarii
Maria Grapini
Descriere foto: Maria Grapini

Europarlamentarul Maria Grapini a luat o decizie de a condiționa participarea românilor la proiectele sociale, culturale sau educaționale pe care le inițiază din fonduri private, cu dovada votului la Referendum. 

"Referendumul a fost că un duș rece! Cel puțin pentru mine dar cred că și pentru alți români. Am plecat la Bruxelles cu sufletul greu, dar și cu o decizie! De zeci de ani fac proiecte sociale, culturale, educaționale. Am cheltuit bani cu drag, cu sentimentul că ajut comunitatea, societatea! Voi continua, dar voi introduce un criteriu: ștampilă pe buletin! Voi investi doar în românii care înțeleg să respecte regulile democrație și drepturile, dar și responsabilitătile constituționale!”, a zis Maria Grapini.

"Mă vor critica"

Grapini este conștientă că unii nu vor fi de acord cu această condiție, dar spune că banii săi îi poate cheltui după criterii personale. 

"Știu că vor exista persoane care mă vor critica, unii vor spune că e șantaj! Nu este așa! Dacă investești din banii personali, criteriile le alegi tu! Eu vreau să mai sper că vom avea o Românie mai bună! Dar pentru asta avem nevoie de educație civică și democratică. Să fim critici, dar și implicați! Să cerem dar să și facem! Nu trebuie să ne îmbolnăvim de lehamite și nici nu putern să plecăm toți din țara! Toate bune, Doamne ajută!", a mai scris pe Maria Grapini pe Facebook.   


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24