Grampet Group, salarii 2018. Veniturile angajaților, conservate

gfr
gfr

Grampet Group, cel mai mare holding feroviar privat din România, își asumă plata contribuțiilor pentru angajații săi, astfel încât salariile celor 7.100 de angajați nu vor scădea de la 1 ianuarie 2018.

Grampet Group, cel mai mare holding feroviar din Romania și din Europa Centrală și de Sud-Est, o companie cu capital privat 100% românesc, cu peste 7.000 de angajați în industria feroviară, anunță că a luat decizia de a conserva veniturile nete ale angajaților, menținând de la 1 ianuarie 2018 același nivel de salarizare pentru angajații săi ca în prezent.
 
”Grampet Group a luat aceasta decizie fiind constient de rolul sau economic si social, in calitate de cel mai mare holding feroviar privat romanesc, si intelegand responsabilitatea pe care o are fata de angajatii sai si familiile acestora. Compania noastra intelege ca siguranta salariala este un factor de motivatie si performanta care trebuie avut in vedere in orice decizie importanta de afaceri.
 
Grampet Group a fost mereu un angajator stabil si un agent economic responsabil, in special in vremuri de dificultate economica, platind la bugetul consolidat de stat peste 300 de milioane de euro in taxe si impozite in ultimii zece ani.
 
Este misiunea declarata a companiei noastre de a contribui la dezvoltarea economiei si societatii romanesti prin angajarea si motivarea personalului nostru pe baza unei viziuni manageriale si economice responsabile si implementata intr-o maniera profesionala intr-o industrie strategica pentru Romania, precum industria feroviara”, anunță fondatorul Grampet Group, Gruia Stoica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel