EXCLUSIV  Grațiere. Mișcarea lui Dragnea în RĂZBOIUL cu Iohannis

Liviu Dragnea a spus că a învățat din greșelile USL și nu le va mai repeta după câștigarea alegerilor din 2016 în noul context politic când practic se află în conflict deschis cu președintele Klaus Iohannis.

Invitat la DC News Live, sociologul Alfred Bulai a explicat la ce s-a referit președintele PSD.

"Din punctul meu de vedere, nu este o strategie rea. Strategia din 2016 inițiată pentru Gabriela Firea a fost apoi preluată integral de PSD pentru că s-a dovedit a fi super câștigătoare. A repetat scenariul cu victorie absolută, istorică la București. Ce a avut această recentă campanie în esența ei? Liniște, umilință, non-cinism. A fost o campanie anti-Ponta, acest lucru înseamnă inversul lui Ponta, nu împotriva lui Ponta, adică exact pe de-a-ndoaselea. Social-democrații nu au avut pancarte, nu au avut nimic. PNL nu a sesizat acest lucru. Liberalii făceau campanie împotriva lui Ponta, deși Ponta nu mai era prezent.

Acum, Liviu Dragnea încearcă această formulă - nu este agresiv, nu face nimic. Strategia sa este bună până la un punct. Intuiția îi spune că nu este momentul să meargă pe suspendarea președintelui. Lumea nu este radicală pe această chestiune. Probabil că dacă se adună foarte multe tensiuni, te poți gândi că Iohannis poate real fi amenințat cu suspendarea pe ideea că referendumul se va valida", a spus Alfred Bulai la DC News Live.

Răspunsul integral îl găsiți la finalul interviului:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel