Grațiere. Dragnea: Nu mă interesează. Mie oricum mi se pot face dosare

Liviu Dragnea a declarat că pe el nu îl interesează ordonanţele de urgenţă privind graţierea şi modificarea Codurilor penale, deoarece lui i se pot face dosare pe bandă rulantă.

'Am auzit că sunt făcute pentru mine, pe mine nu mă interesează. Mie oricum mi se pot face dosare unul după altul', a spus Dragnea. Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că aşteaptă de la Guvern 'ceva în privinţa asta, când au de gând să facă ceva să fie hotărâţi, limpezi şi foarte exacţi'.

Liviu Dragnea a subliniat că sunt nişte obiective asumate de PSD în campania electorală privind drepturile şi libertăţile fundamentale ale oamenilor şi este vorba de o abordare serioasă în acest domeniu, nu numai de cele două ordonanţe de urgenţă. Totodată, Dragnea a spus că, de săptămâna viitoare, o să înceapă şi el să vorbească despre 'adevăraţii penali din România', deoarece s-a săturat de faptul că se arată numai spre PSD.

'După ce demarăm procedurile parlamentare pentru buget, o să vorbesc, m-am săturat de plângerile penale ale PNL şi USR', a afirmat Liviu Dragnea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel