Goţiu - Palada. Prima reacţie după mişcarea lui Palada: Ne vom întâlni la Tribunal

Mihai Goţiu a oferit o primă reacţie după ce Mirel Palada a trimis o scrisoare conducerii Senatului, în care relatează că, în emisiunea difuzată la B1TV, senatorul Mihai Goţiu l-a insultat, folosind cuvinte precum "mincinos", "nesimţit" şi "o nesimţire totală".

Într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, Mihai Goţiu a susţinut, referindu-se la Mirel Palada, că „aşteaptă din partea Senatului şi eventual a Comisiei Juridice, unde a fost redirecţionată această cerere, un punct de vedere (...) pentru ca apoi să folosească decizia în instanţă, pentru a scăpa de încadrarea de ultraj”. 

[citeste si]

„Eu nu am nicio problemă să mă duc să discut în faţa Comisiei despre acest caz, chiar am rugat Comisia Juridică să se oprească asupra unui alt caz, o sesizare pe care am făcut-o eu, în primăvară, legat de modul în care domnul Şerban Nicolae mi s-a adresat în şedinţa Biroului Permanent. Nu vreau să repet acele cuvinte. Şi când domnul preşedinte Tăriceanu, în loc să-l oprească pe domnul Şerban Nicolae, mi-a tăiat mie microfonul. (...) Apoi discutăm şi despre acest caz. Dar e vorba de o discuţie între mine şi Comisia Juridică, cu domnul Palada ne vom întâlni la Tribunal”, a spus Mihai Goţiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel