Gorj: Patru membri PNL au demisionat din partid. Vezi motivul

Patru membri ai PNL Gorj au demisionat joi din partid, fiind nemulţumiţi de scorul obţinut în sondajul de opinie realizat la nivelul comună Mătăsari pentru stabilirea candidatului la primărie, a declarat purtătorul de cuvânt al formaţiunii politice, Denisa Şuţă.

Potrivit sursei citate, este vorba despre Cosmin Mihai Ceauşescu, preşedintele organizaţiei PNL Mătăsari, doi consilieri locali de la Consiliul Local Mătăsari, Trotea Mihai Mădălin şi Buzărin Ion, precum şi preşedintele PNL Dragoteşti, Lucian Severineanu, scrie Agerpres.

'Motivul pentru care cei patru au demisionat sunt legate de rezultatul obţinut în sondajul de opinie realizat în comuna Mătăsari, pentru desemnarea candidatului PNL la primăria din localitate. Procedura de validare a candidatului la primăria comunei Mătăsari a fost amânată pentru viitoarea şedinţă a Biroului Politic Judeţean, la solicitarea expresă a lui Cosmin Ceauşescu. Organizaţiile PNL din cele două localităţi desfăşoară, în această perioadă, activităţi specifice de pregătire a alegerilor locale, conform calendarului electoral stabilit la nivel central', se menţionează în comunicatul de presă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel