Gorghiu vorbește despre una dintre principalele obsesii ale PNL

Alina Gorghiu a spus că reforma parlamentară este una dintre principalele obsesii ale PNL, aceasta fiind prioritatea pentru următoarea majoritate parlamentară.

'Avem reforma parlamentului trecută nu în programul de guvernare, ci ca prioritate pentru următoarea majoritate parlamentară. Reforma parlamentară este una dintre principalele obsesii ale PNL. În felul acesta în care mergem acum, în direcţia în care mergem acum, cu credibilitate zero a instituţiilor, şi de ce să nu spun, a parlamentului, nu se mai poate', a declarat Alina Gorghiu.

[citeste si]

Co-preşedintele PNL a afirmat, totodată, că doreşte unele schimbări, una dintre acestea fiind schimbarea programului de lucru a parlamentarilor.

'Sunt câteva direcţii. Una dintre ele e votul transparent, a doua - programul pe care dorim să-l impunem Parlamentului - două săptămâni stai la lucru, o săptămână în teritoriu, nu ca azi, două zile se munceşte şi o săptămână stai acasă - renunţarea la pensiile speciale pentru parlamentari sunt câteva dintre temele pe care vrem să le discutăm', a declarat Alina Gorghiu, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel