Gorghiu: Sorin Roșca Stănescu, prin condamnare, exclus din PNL

Purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a declarat marți că liberalii iau act de decizia Curții de Apel București în cazul senatorului Sorin Roșca Stănescu, precizând că acesta își pierde prin condamnarea definitivă la închisoare calitatea de membru PNL.

"Partidul Național Liberal ia act de decizia instanței judecătorești cu privire la senatorul Sorin Roșca Stănescu. La nivel personal îmi pare rău de situația în care se află domnia sa, dar niciodată PNL nu a comentat, nu comentează și nu va comenta împotriva vreunei decizii a unei instanțe din România", a declarat Alina Gorghiu.

Ea a precizat că, potrivit statutului PNL, Sorin Roșca Stănescu își pierde calitatea de membru al PNL, fiind condamnat definitiv printr-o hotărâre judecătorească.

CITEȘTE ȘI: Sorin Roșca Stănescu, doi ani și patru luni cu executare în dosarul ROMPETROL

"Există o prevedere în statut care spune că persoana respectivă își pierde calitatea de membru al PNL și întotdeauna, indiferent de posibilele prejudicii de imagine, vom respecta deciziile instanței din România și le vom lua ca atare", a arătat Alina Gorghiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel