EXCLUSIV  Gorghiu, reacție la afirmația Liei Vasilescu: Nu iese nimeni să protesteze?

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Senatorul PNL Alina Gorghiu s-a scandalizat joi, la interviurile DC News, cu privire la legea salarizării unice și la declarațiile recente ale ministrului Muncii Lia Olguța Vasilescu. 

Alina Gorghiu a declarat joi, la interviurile DC News, vizibil iritată și indignată de declarațiile recente ale ministrului Muncii Lia Olguța Vasilescu, dar și nemulțumită de legea salarizării unice și de măsurile guvernului PSD: 

„Pe mine nu mă încălzește că vedem în fiecare zi cum se dublează și se triplează salariile la bugetari dacă asta înseamnă că vom avea un mediu privat care va rămâne cu mult în urmă și cu salariile mici la stat.

Pe mine nu mă încălzește cu nimic dacă acest guvern spune „da, am avut în 2008 800.000 de bugetari, acum avem 200, dar la unii va crește salariile, la alții va scădea, dar noi n-avem acum un poriect să vă spunem exact la cine, ce și cum”.

Una din greșelile din trecut a fost faptul că un guvern PD a tăiat salariile românilor, pensiile doar a intenționat să le taie. Iese ministrul Muncii astăzi pe TV, sau ieri mai exact, și spune simplu: „Unele salarii vor fi diminuate”. E într-o așa o adulație societatea românească față de PSD că nimeni nu protestează, nimeni nu întreabă „Dom’le, dar ce salarii? Dar nu vă supărați, cum adică ajungem să tăiem salarii dacă tot facem o lege a salarizării (...)?”, la minutul 22:00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel