Gorghiu: Război psihologic. Sondajele, contrafăcute

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, le-a transmis liberalilor o scrisoare în care le subliniază că trebuie să câştige alegerile parlamentare, punctând că PSD duce un "război psihologic cu cercetări sociologice contrafăcute". 

"Mai sunt două zile din campania electorală, iar tot ceea ce aţi făcut până acum trebuie intensificat la maximum în timpul rămas. Voi sunteţi PNL şi voi puteţi câştiga alegerile din 11 decembrie pentru PNL şi pentru România! (...) Trebuie să câştigăm alegerile parlamentare şi să guvernăm eficient şi cinstit în folosul oamenilor", afirmă Gorghiu în scrisoarea adresată membrilor de partid.

Ea susţine că PSD foloseşte cercetări sociologice contrafăcute.

"Suntem sub asaltul unui război psihologic în care propaganda PSD se foloseşte de cercetări sociologice contrafăcute. Ei îşi închipuie că astfel îi vor determina pe cei care cred în PNL să nu se prezinte la vot, să se descurajeze şi să se resemneze. De ce? Pentru că ei nu mai pot lua voturi în plus. Dar PNL poate! Aduceţi-vă aminte de 16 noiembrie 2014 şi nu uitaţi că victoria e a celui care crede în ea", subliniază liderul liberalilor, scrie Agerpres.

Alina Gorghiu susţine că PSD este "un pericol pentru viitorul ţării".

"Spuneţi-le românilor că vrem o Românie a românilor cinstiţi! Nu o Românie a celor care o iubesc în gura mare în timp ce o jefuiesc în tăcere! Ţara nu poate merge înainte cu cei care mereu au căutat să-i pună piedici. Vrem o Românie care se poate ridica deasupra răului şi deasupra resemnării, care poate câştiga bătălia pentru viitor", conchide preşedintele PNL.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel