Gorghiu: Publicarea în aprilie a Legii dării în plată, un termen cât se poate de realist

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că luna aprilie este "un termen cât se poate de realist" pentru publicarea în Monitorul Oficial a Legii dării în plată, o comisie formată din factorii decidenți urmând să "ajusteze" unele aspecte, conform Agerpres.

 

"Este momentul să facem un gest de echilibru politic și de înțelepciune, să agreăm o comisie pe care noi o vom propune (...), o comisie care să coaguleze toți factorii decidenți: Parlamentul, prin reprezentanți ai tuturor partidelor politice, Guvernul și reprezentanții sistemului bancar. Spun acest lucru pentru că Legea dării în plată trebuie să devină realitate cât de curând. Termenul pe care eu îl văd unul cât se poate de realist este ca în luna aprilie această inițiativă legislativă să fie publicată în Monitorul Oficial", a spus Gorghiu într-o conferință de presă. 

Acesta a punctat că este un proiect importat din pricina rolului social al acestei legi și că este important să nu uităm că mii de cetățeni nu au capacitatea de a-și plăti creditele și au nevoie de o soluție rapidă pentru ieșirea din această situație.

Alina Gorghiu a participat, la Sinaia, la Școala de Iarnă CNE—TNL: "Educație, cultură și cultură politică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel