Gorghiu: NU politizați furtunile care au afectat România!

Alina Gorghiu a lansat un apel către toți politicienii din țară, să nu politizeze subiectul furtunilor, ci să ajute la remedierea situației, iar cei care nu pot să ajute, cel puțin să nu încurce.

Parlamentarul PNL Timiș a apreciat că după ce a făcut o tură prin Timișoara, a constatat că orașul începe să-și revină după calamitatea de duminică.

Fac apel către toată lumea din Timiș și din țară, în general către oamenii politici, să încerce ca până la remedierea totală a situației să nu politizeze furtunile care au afectat nu doar Timișoara, ci România, inclusiv București și Teleorman. Chiar cred că este de bun simț să nu amestecăm calculele de partid cu pagubele materiale și cu victimele omenești, a afirmat Gorghiu.

[citeste si]

Ea a subliniat că oamenii trebuie ajutați imediat cu tot ce e nevoie pentru a reintra în normalul cotidian și i-a felicitat pe toți timișorenii care au pus mâna alături de autorități pentru a remedia situația.

În privința răspunderilor pentru cele întâmplate, Gorghiu a spus că acestea trebuie elucidate prin anchete și nu prin războaie de presă purtate de politicieni.

Cine vrea să se ridice, să vină să ajute! Fiecare după poziția pe care o are, după răspunderile sale și cum poate, iar cine nu poate să ajute, măcar să nu încurce, a concluzionat Alina Gorghiu, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel